Популярна українська співачка кримськотатарського походження Джамала в одному з нещодавніх інтерв'ю заявила, що після пологів "не встигла помітити" так звану післяпологову депресію.

Проте співачка спілкувалася з жінками, які ділилися з нею своїми переживаннями і досвідом в цей період. Також Джамала розповіла, що всіляко намагалася обмежувати такі бесіди. Про це пишуть українські ЗМІ.

Джамала
Джамала

"Я впевнена, що це (післяпологова депресія – ред.) є. Я листувалася в цей момент в Інстаграмі, в Месенджері з жінками, які в цей період народили, вони мені розповідали свій настрій, і я іноді закривала листування, щоб не переймати їхній настрій. І якийсь смуток-туга находив. Тому прокидайтеся з правильною музикою. Змушуйте себе слухати позитивну музику, якщо вам сумно. Якщо вам погано, не навантажуйте себе мінорними піснями", – заявила Джамала.

Джамала "Крила"
Джамала "Крила"

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також Джамала зазначила, що під час вагітності ретельно опрацьовувала свій імідж, таким чином, "захищаючи всіх вагітних" від стереотипів у суспільстві щодо зовнішнього вигляду жінок, які знаходяться в цікавому положенні.

Варто нагадати, що відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з нещодавнього часу – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка похвалилася тим, що взяла участь у створенні благодійного календаря "Щирі", який присвячено національному українському костюму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним образом. Знаменитість рідко оголює зону декольте, однак на цей раз похвалилася фігурою у відкритому топі. При цьому фоловери помітили, що артистка виглядає незадоволеною.

Нагадаємо, хороша новина: Джамала зробила приємно шанувальникам.

Як повідомляв Знай.uа Джамала похвалилася неймовірною схожістю з мультяшкою.

Знай.uа писав, Джамала перетворилася то Леді Гагу, то в Лободу.