Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже сексуальним фото на червоному тлі, обтянувши апетитні форми прозорою тканиною. Артистка зізналася, що у неї все нарешті стало на свої місця і процитувала Оскара Уальда.

"Коли геніальне складно...
Улюблена робота @multikov , а я спати ❤️ У вас там вже ранок, а в мене темна ніч. Сьогодні так якось все прояснилося. Встало на свої місця і від цього ще кайфовіше )
Жити так, як ви хочете, – це не егоїзм. Егоїзм – це коли інші повинні думати і жити так, як ви хочете. Оскар Уайльд.", - помудрувала Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Пов'язали!... 😔", "Клас! Чітко стегна розкішні підкреслює", "Ох, ці фото з тканиною 😍😍😍 чудовий кадр вийшов 👍", "Без трусів 😍😍", "Класне фото! Розумна, красива жінка!", "Боже, якаа у Вас фігура! Бачила нещодавно Ваш новий кліп, це просто ЧУДО!!!".

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.