Квітка, яка з'являється в гучному кліпі популярної української групи KAZKA на пісню "Плакала" - зовсім не фіалка, про яку співається.

Епічний фейл помітили вчені Національного науково-природничого музею НАН України, про що написали на своїй сторінці в Facebook.

"Уважний перегляд відео переконав нас, що на екрани потрапила трошки не та фіалка. Зіркою кліпу стала Сенполія, вона ж узамбарская фіалка, яка навіть не відноситься до сімейства Фіалкових! Вона представляє Геснерієві, види яких не ростуть у дикому стані в Україні" йдеться в повідомленні

За словами експертів, сенполія росте в африканських країнах. Найчастіше квітка зустрічається неподалік водоспадів і бурхливих річок Танзанії і Кенії.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Звичайно, не важливо, яку фіалку мали на увазі виконавці пісні. Головне, щоб ми з Вами зберігали критичне мислення і прагнули до нових знань" розповіли вчені

Нагадаємо, що казахський шоумен Талгат Самбай виконав українську пісню групи KAZKA "Плакала", змінивши слова на злободенний текст про тарифи.

Відповідне відео шоумен оприлюднив у мережі, і завдяки популярності українського оригіналу, ролик активно переглядають тисячі користувачів. Шоумен зазначив, що написав свій варіант за одну ніч, а кліп зняв за півтори години.

У свою чергу оригінальне відео української групи KAZKA до пісні "Плакала" набрало на Youtube вже більше 100 мільйонів переглядів.

Нагадаємо, молодий український гурт Kazka, чий хіт "Плакала" б'є рекорди прослуховувань, лунає на весь Париж. Жителі французької столиці оцінили україномовний продукт.

Як повідомляв портал Знай.uа, раніше гуморист студії "Квартал 95" Олена Кравець показала пародію на українського міністра-блогера Уляну Супрун під знамениту мелодію пісні "Плакала".

Також Знай.uа писав про те, що також не залишила байдужою пісня "Плакала" популярну телеведучу, яка показала свій варіант і свою жіночу історію.