Ці знаменитості змогли накачати прес навіть незважаючи на шалений графік зйомок, в якому часом так важко знайти місце для тренування. Як їм це вдалося? Про секрети сталевого пресу знаменитих красунь передає Clutch.

Холлі Беррі використовує секретну вправу

Актриса Холлі Беррі завдяки заняттям з тренером досягла величезних результатів. Найважливіша вправа на прес в арсеналі Холлі — планка. Вона любить виконувати різні види планок: як статичні, так і динамічні.

Камерон Діаз не шкодує себе

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Камерон Діаз може похвалитися граціозною і спортивною фігурою. Вона интесивно тренується і постійно намагається тримати себе у формі. Найпростіша вправу Камерон Діаз - підйом тулуба з положення лежачи.

Кейт Хадсон — мама трьох дітей

Кейт народила третю дитину всього пару місяців тому. Зірка і так не дуже поправилась, але вже планує повернути свій головний козир - плаский живіт. Кейт вважає своїми головними помічниками у цьому йогу і платес.

Дженніфер Лопес дорожить своїми формами

Про фігуру Дженніфер Лопес можна говорити вічно. Дженніфер може похвалитися спокусливими жіночними формами, яким заздрять багато дівчат. Однак, не всі хочуть думати про те, яка титанічна праця потрібна для того, щоб виглядати як Лопес.

Оксана Марченко з шикарним пресом

Телеведуча Оксана Марченко вразила українців своїми спортивними формами. Вона регулярно викладати в мережу відео зі своїх тренувань і демострує ідеальні форми. Саме спорту і здоровому харчуванню Оксана каже "спасибі" за свій плаский живіт.

Ані Лорак демонструє кращі вправи

Ані Лорак активно зайнялася спортом після народження дочки. Зірка любить займатися у тренажерному залі і часто ділиться з шанувальниками своїми тренуваннями.

Нагадаємо, Лорак піарить новий кліп, а фанати просять зупинитися, тому що він не подобається нікому.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий американський економічний журнал Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних виконавиць у світі.

Також Знай.ua писав, 5 знаменитих красунь, які ніколи не постаріють.