Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася зйомками в новому шоу, в якому взяла участь разом з давнім другом і екс-коханцем Миколою Басковим. Так, артистка позувала у незвичному для себе образі: довгій розкішній сукні. Втім, кінський хвіст, перламутрові тіні і неакуратний манікюр все ж залишилися незмінними.

За 8 годин кадр зібрав майже 7 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і взялися критикувати зовнішній вигляд Волочкової, яка хоч і порекомендувала хейтерам жити позитивно, але все ж чекала негативних коментарів:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Вбрання для цього артистка обрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.