Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила спростувати нібито чутки про те, що її новий коханий - охоронець на ім'я Малєк, якого вона нахабно вкрала з сім'ї. Артистка стверджує, що новий чоловік ніколи не був одружений і дітей у нього немає, і мовляв, годі лізти до неї в ліжко, адже у всьому винна жовта преса.

За 15 годин відео набрало майже 108 тис. переглядів. Фолловери відзначили, що Волочкова сама винна у своїх бідах, адже саме вона почала виставляти в мережу дивні провокаційні кадри з коханим. Більшість шанувальників так і не повірили балерині на слово:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.