Історії цих пар доводять, що мрії збуваються, адже вони змогли дотягнутися до свого кумира і стати його половинкою. Передає Clutch.

Крістіан Бейл і Сібі Блейзик

До знайомства з Крістіаном Сібі встигла спробувати себе в модельному бізнесі і навіть працювала помічницею Вайнони Райдер. Одного разу вона зустріла великого актора в студійному коридорі і відразу ж закохалася у красеня. Незабаром їй вдалося зіграти в його житті найважливішу роль - дружини.

Ферджі і Джош Дюамель

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На початку 2000 група Black Eyed Peas була на піку популярності. У той час Джош був починаючим актором і фанатом Ферджі. Своєю наполегливістю йому вдалося завоювати серце сексапільної співачки.

Ніколас Кейдж і Еліс Кім

Еліс Кім працювала простою офіціанткою у корейському ресторані, а потім зустріла актора Ніколаса Кейджа. Її життя круто повернулася і вже у 2004 вони з Кейджом пішли під вінець.

Джон Траволта і Келлі Престон

Одного разу 16-річна Келлі подивилася фільм "Бріолін" Джоном Траволтою у головній ролі, і з тих пір була в нього закохана. Через 13 років пара одружилася. Всім би так!

Келсі Греммер і Кейт Велш

Келсі познайомився з Кейт, будучи у шлюбі. Велш працювала стюардесою і була молодша за нього на 25 років. Через 2 тижні після шлюборозлучного процесу Кейт стала четвертою дружиною Греммера. Щаслива сім'я виховує 2 дітей.

Джессіка Альба і Кеш Уоррен

Кеш працював помічником продюсера на зйомках фільму "Фантастична четвірка", де і познайомився з красунею Джесікою. Пара вже багато років щасливо живе разом і виховує дітей.

Нагадаємо, не багато хто замислювався, що успішні і знамениті теж переживали в шкільні роки цькування і кпини від ровесників, але навіть незважаючи на це змогли домогтися приголомшливого успіху.

Ранее Знай.ua повідомляв, виявилося, що у світових знаменитостей є свої двойники не тільки серед людей, але і у світі тварин.

Також Знай.ua писав, іноді на дітях геніїв природа відпочиває і навіть у гарних батьків може з'явитися маля, далеке від загальноприйнятих стандартів.