Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким здорово здивувала шанувальників.

Так, на фото Катерина Варнава постала на огляд публіки у вишуканому величному образі. На ній чорне вбрання з глибоким декольте без бретелей, поверх якого вона вдягла пальто, але його в підсумку трохи скинула з плечей. Таким чином шанувальники можуть роздивитися тендітні плечі і декольте артистки. Волосся Каті акуратно причесане назад, а на обличчі легкий нюдовий макіяж. Актриса не дивиться в камеру, її погляд звернений кудись вгору.

Найбільше уваги на цьому фото привертають незвичайні сережки Варнави. В її вухах висять довгі сережки у вигляді рибної кісточки, інкрустовані камінням. До речі, про ці сережки Катя згадала в підписі до фотографії.

"Жоден оселедець під час зйомки не постраждав", - жартівливо написала Варнава і вказала бренд сережок, а також фотографа. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в Москві. Шанувальники артистки не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті Варнави.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Катрусю, яка ж ти красива", "Людині, яка створила цей образ – великий уклін. Ви прекрасні!", "Прекрасне фото", "Шикарно. Така класна. Катюша, ти принадна дуже", "Під Новий рік саме те, оселедець і шуба", "Скажіть, це ваш колір очей? Тільки нещодавно помітила, що у вас очі світлі. Раніше здавалися карими", "Шикарна", "Яка Ви витончена тут! Частіше підкреслюйте свою природну аристократичність!", "Неймовірна!", "Божественно", "Богиня", "Круто я хочу сказати!", "Та ти сама як оселедець", "Супер", "Гарна! Респект Фотографу!", - пишуть фоловери у коментарях до фото Каті Варнави.

Нагадаємо, Катя Варнава оселилася в туалеті. Знаменитість опублікувала фото, на якому позує в туалеті і каже, що це її улюблене місце в домі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.