Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила довести, що все ще у формі і почала розмахувати ногами біля балетного станка. Так, артистка намагалася донести до шанувальників, що все у неї насправді нормально, а всі ці дивні витівки робить тільки тому, що дуже позитивна і весела. Як не дивно, у Анастасії нічого не вийшло.

"Золоті мої, ви не занудьгували без мене? 🤣 Я за всіх попрацювала.💃🏼 Не перестану вас хвилювати і розважати.😂 Чекайте скоро. А перш ніж засуджувати, запитайте себе, чи можете робити так як я.. І чи вистачить у вас витримки та стійкості, як у мене гідно тримати удар і всі протидії заздрісників і недолюблених людей? Чи вистачає у вас почуття гумору, як у мене? Чи вмієте ви так само як я, жити на позитиві? Чи вистачає у вас фізичних сил підтримувати своє тіло у формі і бути завжди на висоті?💃🏼 У мене-так!💪🏻 Чи вмієте ви робити так, щоб ваші кохані були завжди поруч?❤️",- ненав'язливо поцікавилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Попрацювала за нас де? Провела багатогодинну операцію і врятувала людське життя? Ненормальна, заспокойся вже", "ой ржу...ще запитай "а можете як і я просрати все і дочку в тому числі?".."а чи можете бухати як я?" "а можете міняти чоловіків як я "і т. д.", "Як же важко вам це дається, видно не озброєним оком. Якби не станок, звалилася б🤣 А махати однією ногою і дурень зможе, для цього не обов'язково бути балериною", "Досить чесати язиком, опудало. Ти хоч корпус можеш тримати, що ж так штормить тебе?😏".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.