Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала новеньке відео, на якому виконує один з культових різдвяних хітів. Так, артистка прорекламувала акустичний альбом і музичний фиьм "XmaswithNK".

"Новий рік і Різдво вже близько!🎄вмикайте мій акустичний альбом і музичний фільм #XmaswithNK, він обов'язково подарує вам чудовий настрій у ці передсвяткові дні❄ Сподіваюся, кожен із вас буде дивитися наш фільм з любов'ю і теплом у серці ♥️", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери залишилися в захваті від голосу свого кумира, проте деякі вважають, що Настя явно переграє: "І чого так кривлятися?", "Ну цей язик постійно на викоті ....навіщо ?🤦🤷 Все ж добре ,і виконання і картинка ,але мова жестів (тавтологія вже якась виходить) так і кричить про те ,що навіть у різдвяній молитві Вам хочеться "секаса" і побільше 😂", "Якщо б ще не перегравала...", "Відштовхує її кривляння.вже надто багато.не природна ,награна.".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.