Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram типове селфі з машини, де проводить досить багато часу. Хоч знаменитість і зробила легкий макіяж, вона виглядає дуже втомленою і сумною. Так, шанувальники артистки запропонували їй відпочити і відправитися у відпустку.

За 23 години кадр набрав 85 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і почали коментувати побачене: "Потрібна просто хороша відпустка!!!", "Кароліна😔❤️ Ну чому така сумна! Посміхайтеся! Все буде добре🥰 Ми з вами!", "Така втомлена і сумна, терміново кидайте все і їдьте в жаркі краї🔥❤️", "Таке відчуття ніби хоче плакати...", "Дуже сумна і втомлена. Відпочиньте трохи хоча б на новий рік!".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.