Брат герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон відкрив свій профіль в Instagram і показав світові, як він живе. Передає Clutch.

На відміну від сестри Кейт Піппи, про яку часто пишуть у пресі завдяки її чоловікові мільйонерові, Джеймс веде дуже тихе і розмірене життя. 31-річний чоловік живе у глухому шотландському селі.

Більшу частину часу проводить на власній фермі поруч з озером Лох-Несс. У родича герцогині Кембриджської вісім собак породи спанієль. У господарстві у Джеймса є кури, кролики та бджоли.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Основне джерело доходу для Джеймса - це бізнес з виробництва маршмеллоу. До речі, кількість підписників до того, як Джеймс відкрив свій профіль, була не більша за кілька тисяч.

Раніше повідомлялося, хто королівська сім'я Великобританії чекає ще одного спадкоємця на престол.

За повідомленнями британських ЗМІ, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон знову вагітна.

Наголошується, що принц Вільям і Кейт Міддлтон стануть батьками учетверте. Офіційно про вагітність Кейт Кенсінгтонський палац оголосить через кілька днів.

"Чутки про те, що Кейт Міддлтон вагітна, частково підтвердилися, коли монарше подружжя вперше цього року вирушило в церкву. Герцогиня Кембриджська наділу синє пальто, в якому вона з'являлася раніше, будучи вагітною третьою дитиною - принцом Луї", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в пресі нагадали, що раніше Кейт Міддлтон не виключала появу на світ четвертої дитини.

За інформацією інсайдерів, Кейт Міддлтон хоче відтягнути новину про вагітність, так як не хоче відволікати увагу від вагітності Меган Маркл.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон не по-королівськи зганьбилася в церкві.

Раніше Знай.ua повідомляв, Меган Маркл вибрала лікарню, в якій буде народжувати первістка.

Також Знай.uа писав, сім'я Меган Маркл замість новорічного привітання облила її брудом.