Відома українська співачка Оля Полякова посадила старшу дочку на строгу дієту. 13-річна Маша змінилася до невпізнання. Передає Clutch.

Полякова поділилася з підписниками новиною про те, що їй вдалося допомогти дочці позбутися від повноти і підліткових прищів. Ідеальної фігури Маші вдалося домогтися завдяки регулярному спорту і дієті.

За 4 місяці Полякова-молодша скинула 7 кг. За словами Олі, дієта була дуже простою, дівчинка просто відмовилася від солодкого, мучного, фаст-фуду і газованих напоїв. Також дівчинка через день відвідувала тренування по pole-dance. Сама артистка, допомагаючи чаду, теж позбулася 5 кілограм.

"Ось так працює спорт і правильне харчування, а не відмовки, що я ще дитина (я після пологів, у мене зима, депресія, гормони, немає сили волі!) Ця дівчинка герой, але вона сама прийняла це рішення і ось результат 4 місяців, відмови від солодкого, мучного, шоколаду, фастфуду, кока-коли! І бонус чиста шкіра обличчя! (були прищі!) і pole dance через день! Правда я її підтримала, і теж сиділа на дієті, що б не їсти при ній, мій результат -5, її -7! Так що матусі підтримуйте дітей, разом легше! І якщо чесно хейт на її сторінці теж її підстьобнув… так що немає лиха без добра! Всім добра і маленьких попок!" — написала зірка у мікроблозі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Успіхи Полякових відзначили не тільки підписники, але і інші знаменитості. Так, слова підтримки доньці знаменитої співачки висловили телеведучий Олександр Скічко, актриса і модель Даша Астаф'єва та хореограф-постановник Річард Горн.

Нагадаємо, дочка Олі Полякової відправила в Росію обіцяний Путіним рай.

Раніше Знай.ua повідомляв, Оля Полякова накинулася на хейтерів дочки.

Також Знай.ua писав, Полякова в купальнику переплюнула рятівниць Малібу.