У Росії помер відомий актор і режисер Євген Радомысленский. Життя зірки обірвалося на 84-му році.

Прощатися з артистом будуть 15 січня в ДК імені Горбунова. Легенду поховають на Троєкуровському кладовищі.

Євген Радомысленский служив в театрі імені Моссовета, «Современнике». Як режисер він поставив більш 80 вистав на сценах Москви, Праги, Гавани та Белграда.

Нагадаємо, раніше у США померла знаменита американська актриса Верна Блум, зірка таких фільмів, як "Звіринець" (Animal house, 1978), (Contract on Cherry Street, 1977), Холодним поглядом" (Medium cool) та багатьох інших. Верна знімалася у фільмах з легендарним Френком Сінатрою, співпрацювала з Мартіном Скорсезе і Клінтом Іствудом.

Життя Верни Блум обірвалося в штаті Мен, в місті Бар-Харбор, Верне було 80 років, пише Бізнес.Медіа з посиланням на Variety.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Битви екстрасенсів" загинула прямо на Різдво: які сили вбили актрису. У жінки залишилися сиротами двоє дітей.

У Росії померла Дарія Воскобоєва - фіналістка 17-го сезону "Битви екстрасенсів". Про це у понеділок, 7 січня, повідомляють учасники шоу Влад Кадоні і Антон Мамон в Instagram.

Її не стало ще 6 січня, але рідні не захотіли розголошувати причину смерті, проте, за даними джерела в екстрених службах, вона була невиліковно хворий.

У Дарини залишилися двоє маленьких дітей.

Також ми писали, що актор Джим Керрі впорався з депресією і вийшов у світ з новою коханою.

Знай.иа писав, що названа причина смерті легендарного радянського музиканта: рекомендації лікарів його не зупинили. Він фактично сам загнав себе в могилу. Жахливі подробиці.

Нагадаємо, помер "найбагатша людина на Землі".

Як повідомляв "Знай.иа" помер класик індійського кіно.

Індійський кінорежисер Мринал Сен помер у віці 95 років.