Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася до Лос-Анлжелеса, щоб побачитися з молодшою дочкою Монікою, а потім відразу полетіла в Емірати на відпочинок з дітьми Аліною і Гектором. Так, артистка виклала трепетне сімейне фото і зізналася, що хтось злив у мережу її нову пісню "Санта-Барбара".

"З кожним днем, я розумію, що стаю трохи щасливішою, але поки ще не готова повертатися до реального життя.) Сьогодні хтось виклав мою нову пісню - Санта Барабара в мережу, хоча прем'єра на завтра призначена була !!!!! Я так засмутилася. Не через те, що хтось так зробив, а через те, що несподівано настав робочий рік. Я ж на завтра налаштовувалася 😂😂 Тільки це між нами. Пісня офігенна. Ваша улюблена ❤️ Єдине, по чому сумую, це по своєму піаніно. Мені б зараз сюди його і я б вранці писала і писала свої сценарії. Про любов і ще я сьогодні точно зрозуміла, що до неї готова. Готова любити , готова її отримувати і найголовніше віддавати.
А як ви вважаєте, потрібно бути до неї готовим? Як у вас на особистому фронті?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Яка Алінка красуня стала вже красивіше мами ❤️", "Ви така справжня, це так здорово)", "Яка гарна сім'я😍😍", "Ви молодчинка, Анечка!!! Бажаю вам і вашим діткам міцного здоров'я і величезного щастя !!! 👍😘💐".

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.