Президента США Дональда Трампа номінували на антипремію "Золота малина" (Razzie Award). Її вручають за найгірші роботи в кінематографі.

Конкуренцію Трампу складають актори Джон Траволта ("Кодекс Готті"), Джонні Депп ("Шерлок Гномс"), Вілл Фарелл ("Холмс & Ватсон") і Брюс Вілліс ("Жага смерті").
В категорії "Найгірший акторський дует" ("Смерть нації" і "Фаренгейт 11/9") також номіновані Трамп і "його беззмінна дріб'язковість" .
А на звання найгіршої актриси другого плану претендує дружина американського президента Меланія Трамп – за зйомки у фільмі "Фаренгейт 11/9".

Президент США - володар антипремії "Золота малина" в категорії "Найгірший актор другого плану" за роль у фільмі "Привиди цього не роблять" (1989 рік).
Чергова церемонія вручення "Золотої малини" пройде 23 лютого 2019 року, за день до вручення кінопремії "Оскар".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Помпео може покинути пост, щоб стати сенатором від штату Канзас.

Журналісти повідомляють, що вже цього тижня Помпео проведе зустріч з провідним консультантом Республіканської партії Вордом Бейкером, щоб обговорити можливість стати сенатором.

Як повідомляв портал "Знай.uа", члени Демократичної партії не підтримали пропозиції президента США Дональда Трампа за вирішення міграційних проблем. Розбіжності між ними призвели до часткового припинення роботи уряду країни.Після промови президента Америки Ненсі Пелосі також зазначила, що у виступі президента не було "ніякого співчуття до федеральних службовців, які зіткнулися з такою невизначеністю через хаос, викликаний шатдауном Трампа".
"Знай.uа" писав, що у Нью-Йорку проводиться один з найбільших протестів, які виникали в США під час президентства Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На вулиці Нью-Йорка вийшли близько тисячі мітингувальників, які зібралися на Коламбус-серкл на Манхеттені для участі в Жіночому марші і ще кілька тисяч - на Фолі-сквер на Марш жіночого єдності.