Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з дітьми в Арабські Емірати, однак швидко повернулася до роботи, почавши з концерту в Казахстані. Так, артистка виставила селфі в дзеркалі, примірявши дуже відверту сукню з глибоким декольте.

"Ну що ж. Почнемо цей новий робочий рік так . Улюблений Казахстан . Початок відмінний ❤️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Сексі🔥🔥", "Зніміть плаття, воно зайве", "🌹гарні оченята!🌹", "Ось-ось випадуть, носіть розмір більше, цей вам малий😂😂😂", "Груди вивалюються 😁", "Чудові груди 😈".

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.