Чотири мільйони гривень – рівно стільки вдалося зібрати легендарній українській рок-групі "Океан Ельзи" на благодійному концерті для допомоги сім'ям героїв, загиблих в АТО. Для українських виконавців сума стала дійсно рекордною.

Благодійний концерт Святослав Вакарчук з колективом "Океан Ельзи" та оркестром. Відвідувачі платили за концерт від тисячі до 28 000 гривень. Всі гроші будуть передані сім'ям загиблих під час АТО і ООС Героїв-захисників України. Вакарчук співав для всіх українських героїв і їх сімей. В якості запрошених гостей були присутні дружини і діти загиблих у боях військових, повідомляє служба новин ТСН.

Нагадаємо, раніше Вакарчук відверто розповів про взаємини з Порошенко: українці були шоковані.

Відомий український співак Святослав Вакарчук не підтвердив інформацію про підтримку чинного президента Петра Порошенка на майбутніх виборах.

Також ми писали про передвиборної кампанії Зеленського і Вакарчука: що обіцяють українцям "Слуга Народу" і лідер групи "Океан Ельзи".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Витримавши паузу, голосно повернувся в політику і фронтмен "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук (він вже був депутатом ВР і здав мандат за власним бажанням).

Також ми раніше писали, що політик Лещенко зробив скандальну заяву: Порошенко схиляє Вакарчука підтримувати його на виборах.

Петро Порошенко в обмін на підтримку на виборах глави держави в 2019 році може пообіцяти прийняти закон про вибори до парламенту за відкритими списками музиканта Святослава Вакарчука, оголосив Сергій Лещенко - народний депутат від Блоку Петра Порошенка.

Порошенко не вдасться уникнути відповідальності: Лещенко розповів за що.

Нинішній президент на виборах глави держави сподівається отримати підтримку лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Про це написав Сергій Лещенко, народний депутат від Блоку Петра Порошенка, на своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що президентські вибори в Україні будуть 31 березня 2019 року.

Томенко зазначає, що чинна влада традиційно клянеться у віданності народу, мови, культури, церкви, але патріотизм цей показний, несправжній.

Як повідомляв портал "Знай.іа" Гриценко: Ми готуємо не просто програму на вибори, а план дій.

Політик відзначив, що його команда вже пройшла кілька етапів. Так, у листопаді було підписано меморандум з Українською Радою Бізнесу, яка охоплює понад 60 ділових асоціацій. За два місяці після цього команда розробила план дій, а зараз готує відповідні законопроекти.

Також " Знай.іа" писав, що Вакарчук різко розкритикував Зеленського: "Я не знаю такого політика".