Відома акторка Марія Горбань, зірка серіалу "Кухня" порадувала шанувальників новою яскравою фотосесією. Так, фоном для нового фотосету Марії стали прекрасні види райського курорту на Шрі-Ланці.

Про це стало відомо завдяки новим пікантним публікацій акторки в Instagram, пише портал "Політека".

Фото вийшли доволі загадковими. Маші довелося позувати практично в оголеному вигляді - купальник ледь прикривав її оголене тіло. Акторка позувала на камені, поки що на задньому плані дзюрчав водоспад. Спочатку дівчину й зовсім можна було прийняти за іншу людину. Однак на другому знімку Марія Горбань обернулася через плече і показала своє прекрасне обличчя, чим порадувала фанатів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Більшість дописників захоплено оцінили нову фотографію зірки серіалів. "Шикарна", "красива", "шедевральна" — таких епітетів вона удостоїлася відразу після публікації. За годину пост набрав в Instagram майже 10 тисяч лайків.

Варто нагадати, що відома американська модель і акторка Емілі Ратаковски обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото в окулярах, забувши надіти ліфчик під білу майку. Так, дівчина зізналася, що у неї не дуже хороший зір.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим розкішним кадром. Знаменитість позувала в рожевій сорочці і чорних джинсах, розповівши дуже сумну історію. Так, зовсім нещодавно у артистки порвалися улюблені штани, вона довго не могла знайти їм заміну, але в результаті все закінчилося добре.

Нагадаємо, Бредлі Купер підлив масла у вогонь: між ними з Леді Гагою точно щось є.

Як повідомляв Знай.uа Памела Андерсон здивувала епатажним образом: є ще чим потрусити.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон хоче четверту дитину: принц Вільям зробить все, щоб вона була щасливою.