Відомий російський співак Сергій Лазарєв дуже активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість посміявся з листа, який надійшов на адресу "Нового радіо", з проханням заборонити його пісню "Шепотом". Так, артист вирішив, що хтось просто божеволіють або ж хоче зруйнувати плани виконавця на "Євробаченні -2019". Фанатам ж здалося, що Сергій занадто серйозно поставився до даного повідомлення.

"Мені здається, що в повітрі розпорошують щось!! це реальний лист на Нове Радіо!!! Деякі люди просто божеволіють! 😂 Або ж напередодні оголошення учасника на Євробачення-2019 від Росії, моя кандидатура комусь не дає спокою і «дехто» вкидає різні провокації і замовні статті, з усіх щілин лізе якась єресь, яка намагається очорнити моє ім'я!!!!! Друзі, пам'ятайте про ефект бумеранга!! Ви робите комусь зло, і воно обов'язково до вас повернеться в трикратному розмірі!! Так що будьте добрішими!!!", - розлютився Лазарєв. Фолловери взялися коментувати: "Раннє загострення 😂😂😂😂", "І я з чоловіком так співаю)) особливо коли в текст не вслухаєшся, то реально можна почути не "шепотом" а "ж..а"там)))", "це називається ПРИКОЛ", "І от тепер перестати чути слова начальника коли слухаю "Шепотом"???🙄🤔😂🤦‍♂️".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.