Перша леді США Меланія Трамп дала всьому світу урок стилю, повністю одягнувшись у найпопулярніший відтінок цього сезону. Про це передає Clutch.

На днях президент США Дональд Трамп відправився з сім'єю у сонячний Палм-Біч щоб відвідати родове помістя. Поїздка стала першою публічною появою Меланії у цьому році, до цього користувачі задовольнялися лише поодинокими публікаціями в Instagram.

Своєю першою появою Трамп показала один з найбільш вдалих зимових образів, який припав до душі багатьом іменитим стилістам.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Увечері, при поверненні в Вашингтон, Мелания продемонструвала не менш вдалий образ. Повсякденний лук першої леді складався з вузьких джинсів, джемпера та класичного пальто в тон. Образ доповнили витончені човники і фірмова укладка.

Варто відзначити, що Меланію Трамп називають однією з головних ікон стилю світової політики. Стилісти також відзначають, що її стиль багато в чому схожий з герцогинею Сассекською Меган Маркл, яка теж віддає перевагу класиці і часто носить пальто з човниками.

Раніше повідомлялося, що 55-річна екс-дружина Дональда Трампа Марла Мейплз опублікувала фотографії в бікіні, які тут же почали активно обговорювати в мережі.

Актриса Марла Енн Мейплз стала другою дружиною президента США, їхній шлюб тривав з 1993 по 1999. Мейплз подарувала Трампу доньку Тіффані.

Нещодавно 55-річна актриса опублікувала в Instagram фото у відкритому купальнику і просто вразила користувачів своєю неймовірною фігурою. Майплз не просто позує на відкритій яхті, але і демонструє свої заняття йогою.

Варто відзначити, що фізичній формі 55-річної жінки може позаздрити навіть 48-річна перша леді США.

Нагадаємо, як Меланія Трамп "троллить" свого чоловіка і весь світ.

Раніше Знай.uа повідомляв, що новий образ Меланії Трамп перетворився на новорічний мем.

Також Знай.uа писав, Меланія Трамп мережа повеселила зміною прическ.