Відома американська співачка Мадонна здивувала шанувальників зміною іміджу. Зірка опублікувала на своїй сторінці в Istagram нові фото, на яких вона з блондинки перетворилася в гарячу брюнетку.

Поп-діва приміряла чорну перуку і стала абсолютно невпізнанною. Разом з новим кольором волосся шанувальники помітили в її зовнішності і інші зміни: у співачки сильно змінився овал обличчя. Експерти переконують, що 60-річна поп-діва нещодавно зробила плачтисну операцію обличчя. Що саме Мадонна створила з собою, розповіли провідні голлівудські хірурги.

На думку експертів, яких опитав американський портал Radaronline.com, співачка нещодавно зробила кругову підтяжку обличчя, підтягла верхні і нижні повіки і видалила жир з щік.

"Те, що вона зробила підтяжку, очевидно через розтягнутих куточків губ. Бачите, шкіра біля рота немов натягнута до вух? Так особа виглядає на ранніх етапах після недавньої операції, коли шкіра ще не повністю відновилася", - коментує свіжі знімки поп-зірки американський хірург Дарина Хмара.

За словами Дарини, співачка хірургічним шляхом підправила також повіки.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Її нижні повіки тепер здаються більш гладкими, а форма очей - більш "котячої", подовженої до скронь, в порівнянні з тим, як Мадонна виглядала раніше", - каже хірург.

Голлівудський доктор Ентоні Юн згоден з колегою: "Нинішня Мадонна дійсно сильно відрізняється від тієї, до якої ми звикли. Співачці зробили загальну підтяжку обличчя, підтяжку повік і брів. Крім того, їй видалили грудки Біша (жирові відкладення в області щік. - Ред.) - овал обличчя став більш худим, а вилиці - рельєфними. Шкіра співачки в хорошому стані, можливо, це результат численних хімічних пілінгів і лазерних процедур".

Важко сказати, як насправды Мадонна виглядає зараз. Вона постійно з'являється на публіці у великому капелюсі та окулярах. Кілька років тому співачка купила будинок в Лісабоні за 6 мільйонів євро і більшу частину часу проводить в Європі.

Будинок зірки розташований неподалік від тренувальної бази місцевої юніорської футбольної команди "Бенфіка", в якій займається син Мадонни. Як розповідає співачка журналістам, саме спортивний талант Девіда і спонукав її переїхати з США в Європу. Хоча насправді підозрюють, що поп-королева осіла в Європі через бойфренда - 33-річного португальського манекенника Кевіна Сампайо.

Нагадаємо, що Мадонна шокувала зовнішнім виглядом: чим старше, тим дивніше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мадонна вразила фанатів оголеними знімками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мадонна перетворилася в стареньку.