Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала відео з маленьким фанатом своєї творчості. Про це пише Clutch.

Останнім часом Настя Каменських часто підігріває чутки про її роман з колишнім колегою Потапом. Користувачі почали підозрювати, що пара давно перебуває у шлюбі і навіть чекає на спільну дитину. Правда, самі знаменитості воліють не коментувати своє особисте життя.

Так, на офіційній сторінці в Instagram Насті Каменських з'явився відеоролик з малюком, якого вже нарекли найвідданішим фанатом її творчості.

"Перший раз у машині почув цю пісню і все!!! Кохання!!! Просить увесь час. Що за магія? Найвідданіший фанат Насті Каменських", – підписано відео.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Користувачі у комментарях милуються карапузом і бажають Насті скоріше обзавестися своїми дітьми.

"Ой, який маленький! З такими танцями він взагалі підросте і буде жіночі серця викрадати! Маленький донжуан! Моє серце вже вкрав, ха-ха", "Настуся, коли записувала цю пісню, навіть не уявляла, що під неї будуть танцювати такі крихітки в памперсах! Вся принадність музики!", "Ой, вам би вже своїх скоріше народити! Щоб ми вашим малюком могли милуватися" – коментують користувачі соціальних мереж.

Каменських
Каменських

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, продовжує засмучувати шанувальників відверто вульгарними знімками. Цього разу артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram пікантний знімок, на якому показала оголені сідниці.

Раніше Знай.uа повідомляв, українська співачка Настя Каменських, яка за останніми чутками вагітна від Потапа, опублікувала відео про свої пригоди у Лас-Вегасі. Нещодавно в Instagram-акаунті Насті Каменських з'явився анонс її нового блогу на YouTube.

Також Знай.uа писав, cпівачка Настя Каменських поділилася зворушливим сімейним відео і вперше показала фанатам своїх батьків. На кадрах Настя і її батько дуріють, сміються і приміряють маски Snapchat.