Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує на прогулянці.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в "рокерському" образі. На ній тепла шкіряна куртка чорного кольору, під якою виглядає біла кофта. На руках – чорні шкіряні рукавички, а на очах темні окуляри. Волосся Лорак зібране ззаду, а у вухах масивні сережки.

Фотографія була зробила на засніженій дорозі в оточенні ялинок, сосен та інших дерев. При цьому на передньому плані видно частину фотоапарата, на який хтось знімає Лорак, яка стоїть трохи далі. З підпису до фотографії стає зрозуміло, що знімок був зроблений напередодні концерту артистки в російському місті Саратов.

"Під прицілом вашої любові. Сьогодні! #Саратов #шоуДива #тур2019", - написала Ані Лорак у підписі до фотографії. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Дуже гарне фото!", "У чому її талант? Що стосується співу, повний нуль", "Немає слів. Краса", "Хто постійно переслідує з фотіком?", "А де ваш чоловік? Не треба його кидати", "Діва критику не сприймає, все має бути на висоті і навіть коменти", "Це насправді Ані Лорак чи це адмін пише?", "Ти так змінилася", "Лорак стала рокершою", - пишуть в коментарях до фото Ані Лорак.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.