Під час прощальної церемонії із померли радянським актором Сергієм Юрським, зле стало ведучому церемонії Євгену Стеблову.

Зазначається, що прощання з російським артистом проводили у Москві. Сергій Юрський помер в ніч на 8 лютого на 83-му році життя. Причиною смерті називають зупинку серця. Про це інформують Факти.

Сергій Юрський

"Церемонія прощання проходить у театрі Моссовета в Москві, куди з самого ранку юрбами йшли скорботні шанувальники знаменитого артиста, його друзі і колеги, серед яких багато знаменитостей. У залі були помічені Юрій Рост, Ольга Остроумова, радянський і азербайджанський співак Полад Бюльбюль-огли, Аркадій Інін, Євген Герасимов, Віра Васильєва," - йдеться у повідомленні.

Для урочистого вшанування, колеги вишикувалися в чергу, щоб особисто підійти до труни і попрощатися. У залі періодично лунали оплески та вигуки "браво".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначається, що ведучим церемонії став відомий актор Євген Стеблов, від хвилювання у нього не витримали нерви. Він втратив свідомість прямо біля труни, - повідомляє. На щастя, нічого серйозно не сталося, актора швидко привели до тями.

Померлий актор Сергій Юрський завоював популярність і любов глядачів своїми ролями в театрі і кіно Остап Бендер в "Золотому теляті", Іван Груздєв в серіалі "Місце зустрічі змінити не можна" (1979), дід Митя в фільмі "Любов і голуби" (1984). Також актор підтримував Україну і в інтерв'ю не раз висловлював свою підтримку в зв'язку з останніми подіями.

Нагадаємо, Сергій Шнуров, лідер і один з солістів групи "Ленінград" присвятив чотиривірш який пішов з життя народному артисту Росії Сергію Юрському. Текст він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що британський актор Альберт Фінні помер у віці 82 років. Серед найбільш відомих ролей Фінні - сищик Еркюль Пуаро в "Вбивстві в" Східному експресі "1974 року народження, адвокат Ед Масрі в" Ерін Брокович ", літній Ед Блум в" Великою рибі ".

Крім того, "Знай.ua" писав: "Сергій Юрський насамперед відомий актор і режисер, який взяв участь у створенні багатьох кіноробіт.