Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром в махровому халаті, відправившись на відпочинок до центру здоров'я. Так, артистка прорекламувала заклад і зізналася, що 3-денний відпочинок допоміг їй відпочити і розслабитися.

"Чотири дні тому я чітко відчула, що скоро поламаюся. Втома навалилася, ідеї не народжувалися, натхнення зникло. Я вирішила - відлітаю ввечері, про що заявила в Instagram, але на хрестинах, вдень, зустріла свою @rudovanata і вона мені повідомила, що завтра вранці на три дні їде в СПА. «Візьмеш мене з собою» - запитала я. Ната обняла мене і по-дружньому сказала, що бачить, що мені це потрібно. Я раніше ніколи не була у схожих центрах. Все не було часу на себе і тут опинилася на 3 дні в раю. За день можна здати всі аналізи, на переносимість продуктів, лактози, глюкози, загальний аналіз крові і все. Є абсолютно всі лікарі. Тепер, головне не зірватися і намагатися віддавати перевагу паровому, а не смаженому, але я в себе вірю.
Дякую за перезавантаження! Я готова до нової вершини ❤", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Блін, не треба худнути, ти шикарна. А то будеш як твої колеги, засушені мавпи.", "Ганна, не використовуйте косметику, без неї ви ще прекрасніше😍", "Блін, шикарна фігура, форми , ви найсексуальніша серед усіх селебріті, навіщо худнути? Будете як всі дошкою !!!!😓😓😓", "Без яскравого макіяжу краще".

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.