Скандальна російська співачка Оля Бузова привітала своїх підписників з найромантичнішим днем у році, супроводивши текс пікантним знімком, передає replyua.net.

Так, знаменитість позує в зимовій шапці з хутром, теплих рукавичках і купальнику на тлі снігу. Знаменитість також повідомила, що вірить в те, що одного разу зустріне свого чоловіка і її День Закоханих буде найбільш довгоочікуваним святом.

"Моя віра в любов, безкорисну, чесну, світлу і щиру, незважаючи ні на що, не згасає. Я обов'язково буду щасливою по-жіночому. Настане той день, коли я буду відзначати це свято удвох зі своїм коханим чоловіком. З'явиться той, який подолає всі мої страхи і таргани, огорне мене любов'ю, і якій зможу повністю довіритися я", - написала Бузова.

У той же час дівчина зазначила, що поки її серце вільне, а всю свою любов вона дарує своїм фанатам.

"А поки, я всю свою любов дарую вам і хочу привітати всіх зі Святом, цінуйте один одного, тут і зараз, не чекайте 14 лютого, що побалувати один одного, закохуєтеся, насолоджуйтеся кожною хвилиною життя, не бійтеся засуджень, і любіть всім серцем", - побажала своїм шанувальникам Ольга.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ольга Бузова
Ольга Бузова

В коментарях підтримали знаменитість, а також в черговий раз підняли тему її самотності.

"Все одна і одна", "ти обов'язково зустрінеш свою людину", "Безкорислива, світла, чиста, щира,де Бузова, а де це все? Це ж несумісне".

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Раніше ми писали, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в оточенні квітів і подарунків після концерту.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.