Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним вбранням до Дня закоханих. Так, артистка приміряла яскраво-червоний комбінезон, чомусь засунувши в рот паличку від повітряної кульки.

"Півроку тому мені пояснили одну штуку. Кохати - це Дар. Точно такий же, як малювати, співати , танцювати і це нам тільки здається, що кожен може. Ні, не кожнен. Так, щоб до кінця, відчувати, розчинятися в іншій людині, ставити його інтереси вище своїх. Кохати - це твоя унікальна особливість. Відчувати, що твоє серце живе, що воно б'ється. Дорожи цим. Це безцінне ❤️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Ганна, не худніть..ви така смачна, все як треба, жіночно і звабно.. не слухайте нікого", "Розчинятися це не кохання , це залежність .... Тільки людина що любить і поважає себе = повноцінна , може кохати, а не хворіти коханням", "Зазвичай, коли розчиняєшся в людині і ставиш її інтереси вище своїх ,все закінчується якоюсь хернею непроглядною🤦🏻‍♀️", "Бомба натуральна ВАААУ 👄🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🙌", "Ви завжди тягнете гидоту до рота?".

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.