Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішною фігурою на відео. Так, артистка зізналася, що їй просто не спалося в 4 ранку, тому вона вирішила сексуально потанцювати і потертися об стіни.

"😏 Або коли тобі нудно в 4 ранку😂 Inspired by my love @ciara #greatestlove 💛", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери прийнялись коментувати: "так "по-дівчачому")))) Всі дівчатка так роблять, коли залишаються одні вдома, та під музичку... 👏👏👏", "Солодка ягідка 🔥", "Красуня мама трьох дітей в такій формі!👍", "Я подумала що це Джей Ло )😍🔥".

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.