Відома італійська сценаристка і режисер, 55-річна Оксана Байрак, в цьому році планує народити первістка. Про це вона розповіла у своєму інтерв'ю дя "КП в Україні".

"У цьому році хочу народити дитину. Я вже рішуче налаштована. В моїй новій квартирі, де зараз закінчується ремонт, є дитяча кімната та дитяча ванна. Молю Господа, щоб у цьому році у мене з'явилася моя Ліза", - розповіла Байрак.

Артистка поділилася тим, що хоче саме доньку, ім'я якої вибрала ще у дитинстві - Єлизавета.

"Ім'я я вибрала в 3 роки, коли мені тато з НДР привіз ляльку, яку я назвала Ліза. Це дитяче відчуття материнства залишилося до цих пір", - зізналася співачка.

Оксана Байрак вже вісім років перебуває у стосунках з тренером з фітнесу на ім'я Георгій, який молодший жінки на 23 роки. Режисер познайомилася зі своїм обранцем на зйомках передачі "Давай одружимося", але не надто любить публічно про нього розповідати. Байрак вважає, що "щастя любить тишу і може зруйнуватися, як будинок з піску і туману, навіть від незручного дихання".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Проте зізнається, що досі не заміжня і "не поспішає в органи реєстрації". За її словами, що штамп у паспорті не має для неї великого значення.

"Я завжди йду за своїми відчуттями. От якщо раптом трапиться в голові або душі таке клацання і мій внутрішній голос скаже "Ксюшо, давно у тебе в житті не було свята", я влаштую собі розкішний свято - весілля. Хоча хотілося б, щоб не я - а мені", - розповіла актриса.

Нагадаємо, відомий український телеведущий Юрій Горбунов поділився в Instagram знімком з сином.

Раніше Знай.uа повідомляв, популярна російська актриса Єлизавета Боярська опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій зображена вся її сім'я в момент святкування Нового року.

Також Знай.ua писав, принц Гаррі та його дружина Меган Маркл очікують відразу двох спадкоємців.