Українська співачка Надя Дорофєєва зворушливо привітала своїх шанувальник з 14 лютого. Про це передає Clutch.

У День всіх закоханих Надя Дорофєєва вирішила піти не по стандартному шляху, і привітати в соцмережах не чоловіка, а підписників. В Instagram артистки з'явилося зворушливе звернення до улюблених шанувальниць.

"Мій бренд – це любов! Сьогодні хочу зізнатися в коханні всім dodo girls. Таким вільним, яскравим і красивим" – написала Дорофєєва.

Розчулені підписники оцінили такий жест і почали вітати Надю у відповідь.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"З Днем святого Валентина. Бажаю вам побільше любові з Вовочка", "З Днем святого Валентина! Бажаю, щоб у твоєму серці завжди жило кохання. Щоб на душі було тепло і радісно. Щоб тобі все вдавалося. І щоб поруч завжди був кохані і потрібний людина", "Кла-а-ас, моя мрія побувати в цьому магазині мрії! Найстильніший у світі. Красуня Надя. Я теж тебе люблю!" – коментують розчулені шанувальники.

Раніше повідомлялося, що Володимир Дантес розповів, як здивувати дівчину на День Святого Валентина, якщо у тебе зовсім немає грошей.

Чоловік Наді Дорофєєвої винайшов кілька незвичайних способів і описав їх, звичайно, не без іронії.

"Почнемо з того, що ця людина зовсім не думає про вас (про хлопця, про чоловіка). Вона дозволяє собі заробляти, в той час поки ми, чоловіки, знаходимося в пошуках роботи. Якщо ви, як і я, ще не підібрали код до картки коханої і не можете дозволити собі купити їй дорогий подарунок, то вона обов'язково зрадіє подарунку, зробленому своїми руками. Тим більше руки у мене золоті", - запевнив ведучий.

Нагадаємо, Дорофєєва зачарувала образом від українських дизайнерів.

Раніше Знай.uа повідомляв, Дорофєєва зізналася у коханні культовому красунчику, і це не Дантес.

Також Знай.uа писав, Дорофєєва підкорила New York Fashion Week.