Співак і музикант Святослав Вакарчук, який відмовився від наміру балотуватися у президенти, розкрив правду про стосунки із топовими кандидатами на крісло глави держави.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

У ході розмови Вакарчук заявив, що вже кілька років не спілкувався з кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Юлією Тимошенко, а з президентом Петром Порошенком бачився у грудні минулого року за ініціативою глави держави.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

На питання, чи пропонував йому Зеленський об'єднати зусилля і піти на вибори, так би мовити, "єдиним фронтом", Вакарчук відповів, що вже декілька років з ним не спілкувався.

Також він додав, що не дивиться відеоблоги шоумена, оскільки має багато інших справ у своєму житті.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Щодо спілкування з Тимошенко та Порошенком, з якими він знайомий з помаранчевих часів, то співак розповів, що їх дружбу насправді перебільшують.

"З більшістю кандидатів у президенти, які зараз є, я знайомий або ледве-ледве, або взагалі не знайомий", - запевнив Вакарчук.

Про Юлію Тимошенко музикант сказав, що бачив її особисто чотири роки.

При цьому на уточнення, що вони бачились на на Ялтинській конференції і Тимошенко сиділа у першому ряду і уважно слухала його виступ, зазначив, що вони лише привіталися і він не бачив, де сиділа лідерка "Батьківщини".

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Щодо зустрічі з Порошенком, яка відбулася в Адміністрації президента у грудні минулого року на запрошення президента, Вакарчук заявив, що, крім виборчої реформи, з чинним гарантом вони майже нічого не обговорювали.

"Більшість речей стосувалися в загальному ситуації в країні, важливих справ, які зроблені, мають бути зроблені і будуть зроблені", - підкреслив Вакарчук.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

На питання, для чого Порошенко його покликав і чи схиляв до чогось, Вакарчук відповів, що це питання не до нього і додав, що не обговорює кандидатів у президенти.

Нагадаємо, фронтмен культового українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нещодавно заявив, що ніколи прямо не говорив про свої наміри йти у президенти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер легендарного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчукпрактично одразу після вторгнення ворогів на українську землю перестав їздити з концертами в Росію.

Також Знай.ua писав про те, що третій сезон серіалу виробництва Студії "Квартал 95" під назвою "Слуга народу" опинився під загрозою зриву.