Відома російська актриса Катерина Малікова, відома за фільмами "Нічний дозор" і "Бій з тінню", заявила в поліцію на свого колишнього чоловіка. Про це передає телеграм-канал Mash.

Колишній актриси - відомий бізнесмен Олександр Маліс, виконавчий директор холдингу "Евросеть/Связной", популярної мережі російських магазинів побутової техніки. За словами дівчини, поки вона була за кордоном Маліс змінив замки у її квартирі і викинув цінні речі.

Поки актриса була в Таїланді, за її квартирою в Москві доглядала дімробітниця. Маліс обманом заволодів ключами, змінив замки і викинув документи разом з цінностями. Поліцейські зайнялися розслідуванням даної справи.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше повідомлялося, що російська балерина Анастасія Волочкова гнівно висловилася про журналістку і телеведучу Ксенію Собчак, назвавши її завистницею і "актрисою погорілого театру".

Раніше артистки тісно дружили, однак через конфлікт на любовному фронті припинили спілкуватися. Нібито Волочкова поцупила у Собчак чоловіка, за що вона почала ображати її і провокувати публічні скандали.

"Де тепер Анастасія? В шпагаті на Мальдівах. Тільки цим славна. Я була права, коли говорила про її діяльність. У минулому у нас був конфлікт через її зради – Настя була моєю близькою подругою, а потім у неї стався роман з моїм хлопцем", – нещодавно висловилася Собчак.

У відповідь на нападки Волочкова поділилася тим, як допомогла "засвітитися" Собчак у світських тусовках, а та, у свою чергу, публічно зганьбила її.

"Мене тоді запрошували на престижні заходи, на одному з них Ксенія каже: "Я зараз штовхну тебе зі сходів!" Вона так і зробила. Слава Богу, що я втрималася, не впала", – поділилася Волочкова.

Нагадаємо, українці смакують жарти Притули на другому нацвідборі "Євробачення".

Раніше Знай.uа повідомляв, Ольга і Анна Бузові влаштували війну.

Також Знай.uа писав, Сара Фергюсон примчала на допомогу Кейт Міддлтон і Меган Маркл.