Відомий британський актор Джуд Ло вже близько чотирьох років зустрічається зі своєю 32-річною коханою, психологом Філіпой Коан. І, схоже, пара готова перейти на новий етап відносин.

Джуд Ло

Західні ЗМІ пишуть, що Джуд Ло нарешті "дозрів" і зробив своїй пасії пропозицію! За інформацією, весілля відбудеться в травні 2019 року.

"Джуд і Філіпа разом вже кілька років і весілля – це логічний наступний крок в їхніх відносинах. Церемонія буде достатньо старомодною – з великою кількістю випивки і танцями до ранку. На ній зберуться усі старі друзі Джуда Лоу, починаючи від лондонських друзів дитинства, закінчуючи тими, з ким він разом починав свою акторську кар'єру". пишуть ЗМІ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Примітно, що самі закохані новину про заручини і майбутнє весілля поки не прокоментували.

Нагадаємо, що Потап нарешті розповів, які відносини пов'язують його і Настю Каменських.

Фанати давно підозрюють про те, що продюсера Потапа і його підопічну, співачку Настю Каменсих, пов'язують романтичні стосунки. За чутками, пара давно одружилася і вже чекає появи спільної дитини. До цього знаменитості відмовчувалися про те, що насправді відбувається між ними, але нещодавно Потап відкрито відповів на питання, яке цікавить усіх.

На зйомках першого ефіру п'ятого ювілейного сезону Ліги сміху у Києві Потап став тренером-джокером і зіграв в тандемі з легендарною командою Дніпро. Під час виступу в конкурсі Полотно капітан команди Ігор Ласточкін запитав у Потапа: "Мутиш з Каменських?". Той без роздумів відповів: "Так".

Після номера інший тренер, Оля Полякова, не змогла стримати емоцій і випалила: "Нарешті всі дізналися те, про що ми і так давно знали".

Раніше повідомлялося, що про романі Насті Каменських і Потапа розмови ходять вже давно, але мало хто знає, що закохані повинні були зіграти весілля ще в 2016 році.

Раніше Знай.uа повідомляв, вагітна Каменських показала, кого цілує вранці.

Також Знай.uа писав, Настя Каменських похвалилася розкішною фігурою, а фанати не змогли пройти повз.