Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати власний бренд спортивного одягу NKsport. Так, артистка приміряла курточку, розповіла про знижки та про те, як збирається зустрічати весну. Варто відзначити, що Настя частенько виставляє напоказ відверті кадри п'ятої точки, що вже почало дратувати деяких шанувальників.

"Друзі, давайте вже нарешті скажемо «bye-bye winter» і зустрінемо теплу сонячну весну з новими великими цілями попереду", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз: "А де жопа?", "Ну хоч цього разу не жопа", "Всю зиму голу дупу показувала,а як прийшла весна - одягла куртку.", "І з голою жопою !!! Це обовязково !!!", "Настя наче збирається чхнути 😊".

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.