Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила короткий ролик, на якому Микита Джигурда голосно кричав на екс-шофера артистки Олександра Скиртача. Як виявилося, засуджений за шахрайство і крадіжки водій почав мстити Анастасії і навіть її дочці Аріні.

"Сьогодні в 18:00 на програмі «Російські сенсації» мій колишній шофер знову покаже своє обличчя. Найголовніше, що у правовому полі все давно вирішено! Його визнали винним дві судові інстанції. Людина заслужено провела пів року в СІЗО. Це його нічому не навчило. Не знаю, що там з ним було.. Але тепер він намагається помститися мені за те, що я вивела його на чисту воду. Виливаються ним на мене публічно неприємні цебри бруду, вигадки і наклеп про моє життя, а також цілковита брехня, що спонукало мене до того, що я написала на нього ще одну заяву про наклеп. Виключно на шофера. Його дружину я бачила в суді один раз. І не хочу знати.😝 Вона стояла за всіма аферами і крадіжками Скиртача. Цей злочинець пропрацював у мене менше року, але розповідає про такі подробиці і небилиці з мого життя, наче він і його дружина прожили зі мною в моїх будинках років 10... Їм важливо підтримувати популярність за рахунок мого імені. На роботу навряд чи хто візьме засудженого злочинця... Але чому ці люди виступають «експертами мого життя» – незрозуміло. Чого домагається цей шахрай? Слави і популярності? Так вона забезпечена йому😝 адже І не мене одну він обдурив! На ньому безліч жертв обдурених і заляканих... І матір свою він поховав. Живу!!! Виманивши у мене гроші на похорон...🙈 Цей мерзотник зайшов так далеко, що не тільки уявив себе суддею мого життя, а вже почав бруднити своїми гнусностями мою дочку!", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли прокоментувати ситуацію, адже хитра балерина відключила таку функцію. Варто відзначити, що Анастасія непогано нажилася на гучному скандалі, адже брала участь у безлічі відомих телешоу на російських каналах.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.