Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася невеликим уривком з власного виступу в Одесі, позуючи в довгій червоній сукні з високим розрізом на нозі і глибоким декольте. Так, артистка зізналася, що емоції на сцені можна порівняти з найкращим сексом в її житті.

"Знову ця одна хвилина. Знову в неї потрібно вмістити кілька годин мого щастя на сцені.
Вчора було дуже добре. Знаєте, як найкращий секс у твоєму житті. Коли два партнери кохають один одного і багато чого вміють 😏Спасибі ❤️ У мене було 💋 #ШАНТАРАМ", - поділилася радістю Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Аня, Ви супер, щастя Вам! 👍🌷🌷🌷", "А сукня яка ♥️😘😍🔥🔥🔥", "Червоний колір на тобі - це 💥", "Як завжди прекрасна ❤️❤️❤️🙏🏽", "чудова попа 😍😍😍".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.