Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) незабаром видасть серіалу "Слуга Народу" за участю Володимира Зеленського ліцензію на третій сезон серіалу. А це означає, що в обхід всіх, хто був проти, серіал з'явиться на екранах і порадує своїх фанатів.

За словами голови Держкіно Пилипа Іллєнка, його відомство не буде спеціально затягувати видачу ліцензії для серіалу "Слуга народу".

Окремо наголошується, що третій сезон "Слуги народу" ще не подавали на оформлення прокатного посвідчення.

"Конкретно взятий серіал ще ніхто не подавав нам на оформлення "прокатки". Ми його не дивилися. Можу сказати, що ми видаємо прокатні посвідчення без будь-яких порушень термінів їх оформлення у відповідності з чинним законодавством. Всі рішення, які ми будемо виносити, будуть ґрунтуватися на положеннях закону "Про кінематографію". Ми не керуємося виборчим законодавством при оформленні прокатних посвідчень", - зазначив Іллєнко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше наш портал повідомляв, що Зеленського підтримав відомий продюсер: перед Україною - чесний.

Відомий український продюсер Сергій Перман розповів, як Петро Порошенко не виконав обіцянок перед Романом Віктюка і Ані Лорак, а також про те, чому українцям варто зупинити свій вибір на Зеленском як потенційного глави держави.

Нагадаємо, команда відомого українського коміка Володимира Зеленського закликала всіх українців "натискати" на політичну рекламу, спрямовану на дискредитацію артиста.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Знай.uа писав про те, що Владимир Зеленский зустрівся з експертами і обговорив проблеми судів.

Перед цим повідомлялося, що Зеленський здійснив те, про що мріють всі конкуренти слуги народу.

Українцям показали дані останнього соціологічного опитування щодо кандидатів у президенти України, проведеного в лютому.