Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила набрати в свою команду талановитих фахівців для спільної роботи. Так, артистка запросила всіх бажаючих спробувати себе в новій команді, виставивши яскравий кадр в спортивному костюмі.

"Я і моя найкраща команда #NKteam шукає професійних і талановитих фахівців з досвідом роботи ❤️ Відкриті вакансії вказані на моєму сайті. Нам потрібні сміливі, амбітні, старанні профі. Такі ж перфекціоністи, як і я🙀запрошую вас в мою компанію Nice2CU - будемо разом йти за Греммі 🌟 Перелік вакансій, вимог до кандидатів, а також e-mail для відправки резюме шукайте на моєму офіційному сайті nkofficial.com", - поділилася інформацією Каменських. Фолловери не пройшли повз: "розумниця!!!!!тільки вперед)))нехай всі знають нашу красуню NK😍", Супер! Успіху!🔥🔥🔥", "Пощастить комусь 😍😍".

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував співачку: "Лол, яке Греммі. Якась «Золота малина» мінімум, за попу як у Кім🤣🤣", "Греммі, серйозно???? З голою дупою? 😪", "Греммі😆померти...не встати...це де ж таке дають за голу сраку?Якщо завтра скажуть,що у Насті шизофренія,я не здивуюся🙄".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.