У США розробили новий додаток, в якому всесвітньо відомі зірки сфери розваг, спорту та іншого мають можливість відзняти відеоролик для шанувальників і отримати натомість обрану суму грошей.

З початку березня 2019 року максимальна ціна на відео в додатку Cameo – 1000 доларів (приблизно 27 тисяч гривень). Така ціна ролика, наприклад, від Кейтлін Дженнер.

А ось відео від Тома Фелтона, зірки фільмів про Гаррі Поттера, можна отримати за 444 долара – близько 12 тисяч гривень за поточним курсом, від брата Періс Хілтон – за 27,99 доларів (приблизно 750 гривень), а від Джаспера з Сутінків – за 100 доларів (близько 2700 гривень).

На подив українцям, у списку знаменитостей засяяло ім'я співачки Джамали. Її вітання обійдеться шанувальникам в 500 доларів – приблизно 13,5 тисяч гривень. Варто зазначити, що профіль співачки поки ніхто не помітив.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Джамала
Джамала

Нагадаємо, що після фіналу нацвідбору на Євробачення 2019, на якому члени журі задавали учасникам питання про їхню позицію щодо війни та анексії Криму, щодо Джамали розгорнулася спланована кампанія. На це поскаржився піар-директор співачки Денис Козловський.

Джамала "Крила"
Джамала "Крила"

Свою заяву він прокоментував так: "Пострілом стартового пістолета, щоб під виглядом сенсації і компромату видати вже відомі факти, був блог Шарія, в якому він використовував питання Джамали до MARUV про Крим і її коментарі з приводу батьків Anna Maria. До цього тут же підключилася армія ботів, які стали залишати сотні однакових коментарів під усіма постами Джамали в Facebook і Instagram, під усіма відео Джамали в Youtube, і під новинами, які стосуються "Нацвідбору".

Раніше зазначалося, що відома українська письменниця обурилася урядом України, який, на її думку, спровокував репутаційні втрати в країні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сестри Кардашьян знают як привернути до себе увагу, що і продемонстрували нещодавно з допомогою знімка в соціальній мережі.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Полякова вразила всіх своїм зовнішнім виглядом на прем'єрі нового фільму, в якому зіграла головну роль.