Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним селфі, примірявши розкішну червону сукню з глибоким декольте. Так, артистка виставила напоказ масивні груди, а колір очей поміняла за допомогою синіх лінз. Шанувальники ж зауважили, що Анна переборщила з фотошопом чи пластикою.

"Який у тебе улюблений колір ? У мене ❤️", - зізналася Седокова. Фолловери ж розкритикували кадр: "Мдааа пластика звичайно її під спотворила :(", "Фотошоп рулить????????", "Штучна лялька😂", "Де ваші зелені очі ???😯", "Чому обличчя бліде ?", "Ну,така неприродна, виглядає ляльково,..".

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.