Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, яке посварило її фанатів. Одні Лободу підтримали, а інші присоромили. Справа в тому, що артистка опублікувала досить відверту фотографію, на якій позує в готелі. Зірка з'явилася на огляд публіки в нижній білизні, а голе тіло злегка прикрила коротенькою світлою курточкою. На її довгих струнких ногах оригінальні чорні босоніжки на шпильці.

Світлана сидить на диванчику боком до камери і дивиться в неї, при цьому на її очах сонцезахисні окуляри. Волосся Лободи розпущене і трохи розпатлане. Співачка приспустила курточку з плечей і засунула руки між ніг. У підписі до фото Світлана Лобода написала: "Справжня жінка не хвилюється – хвилює. М. Дітріх". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Світлану Лободу фанати засипають компліментами в коментарях до фото. А деякі підписники все ж вважають, що їй треба бути скромнішою.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Стильна пані", "Красуня", "Дуже красива", "Яка красива", "Ох, Господи, що з Вами? Одяг для Вас не вигадали?", "Класна фотка!", "Дивний у вас унітаз звичайно", "Красуня", "Ось тільки що народила, ну як не соромно, відразу б голяка!", "Капець, яке круте фото", "От як Вам не соромно?", "Просто космос", "Справжня жінка з голою попою буває?", "А очі то заховала, хитра лисиця", "Сексі, чоловіки, тримайтеся!", "А чи не занадто?", "Навіщо так старанно оголятися? Це низький рівень", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.