Шоумен і гуморист Сергій Притула вляпався у гучний скандал з травесті-дівою Монро. Артистка присоромила телеведучого і керівника Нацвідбору на Євробачення - 2019 за його образливі жарти, зокрема - про вагу солістки групи KAZKA і побиття KHAYAT. Монро написала в своєму Instagram, що Притула заслуговує громадського осуду, передає Politeka.

"Окремого громадського осуду заслуговує Ведучий і ті, хто схвалили його кандидатуру. Деякі жарти реально образливі ( про вагу солістки Kazka), і схвалювали побиття людей за те, що вони носять яскравий одяг. Це дичину дикою. І в будь-якій іншій цивільної країні його б гнали ссаной ганчіркою зі всіх каналів. Але не в Україні... Поки так...
У фіналі я бажаю перемоги...дивіться мої сторіс" - написала Монро.

Зазначимо, конфлікт масово коментують в соціальних мережах.
Деякі користувачі встали на бік Монро.

«Правильно сказала вона», «Притула і правда іноді перегинає палицю в жартах. Жарт вона тоді хороша, коли не ображає іншої людини, а він забувається, це факт »,« Притула непогано жартує, хоча іноді перегинає палицю. Але от сам він жартів не розуміє », – пишуть в мережі.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Нагадаємо, раніше солістка KAZKA виправдалася за невдалий виступ на Нацвідборі: тепер я зроблю все.

Нагадаємо, що в Інтернеті виявили "двійників" дуету ANNA MARIA.

Як повідомляв портал Знай.uа відома українська травесті діва Монро опублікувала в Instagram гнівний пост про Національний відбір.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", висловилася щодо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Також ми писали: Притула "вбив" 8 березня: а як же тюльпани і поцілунки? Телеведучий жорстко висловився про своє ставлення до міжнародного жіночого дня.