Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася вмістом свого холодильника і розповіла, що вживає в їжу. Так, артистка харчується виключно здоровими продуктами і не їсть сіль, однак полиці виглядають надто порожніми.

"Холодильник здорового харчування.🥬 Я завжди їм дуже легкі і прості продукти. У моєму раціоні салатне листя всіх видів з оливковою олією і соєвим соусом, овочеві супи і іноді відварна курка без солі.👍🏼", - поділилася порадами Волочкова. Фолловери ж не змогли висловити емоції з приводу побаченого, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що незважаючи на хвастощі здоровими продуктами, знаменитість просто обожнює покурити кальян і зовсім не проти добряче випити, через що не раз потрапляла в провокаційні ситуації.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.