Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася успіхами, яких встигла досягнути всього за тиждень. Так, артистка написала дві пісні, відвідала чотири країни і весь цей час не розлучалася зі спиртним. Анна зазначила, що справжнє кохання має перемогти, і йому все вдасться.

"Помінявши чотири країни за тиждень , пролетівши тисячі кілометрів , написавши дві прекрасні пісні і випивши достатню кількість текіли , можу точно сказати - Справжнє кохання все одно переможе! Просто воно повинно бути #потрібним . Бажано двом, але це не точно ))) І тоді не важливі ні обставини, ні перешкоди, ні кілометри. Ні текіла 😂 Просто це має бути #потрібним", - поділилася думками Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Які чудові слова ☝️👏😀", "За кохання повинні боротися обидва 💗 . Як все вірно", "Так хочеться вірити в справжнє кохання ☺️❤️", "Одна любов на думці)))", "Судячи по картинці - страждає один 🤔😂".

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.