У суботу, 16 березня стало відомо про смерть російської співачки Юлії Началової. У артистки залишилася дочка і її долю вже вирішили. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Найближчим родичем 12-річної Віри є її батько, колишній чоловік Началової, футболіст Євген Алдонін. Саме з ним і залишиться донька співачки.

Відомо, що і раніше дівчинка фактично порівну жила у Началової і Алдоніна.

Поки що колишній чоловік не зміг знайти слів, щоб публічно прокоментувати смерть Юлії. Всі родичі зараз шоковані і сумують.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Так, відомо, але я просто зараз не хочу нічого коментувати, нічого обговорювати, ні про що говорити. Зараз не готовий абсолютно", - поділився він.

Відома російська співачка Юлія Началова померла. Раніше вона потрапила до лікарні із загостренням хронічної хвороби. Пізніше стан зірки погіршився, її підключили до апарату життєзабезпечення.

Співачка поскаржилася на біль у нозі. Вона стерла її після виснажливих зйомок і носіння каблуків. Відомо, що Началовой зробили операцію, лікарям довелося ампутувати кінцівку. Організм співачки не переніс операцію. Юлії Началовій було 38 років.

Раніше інформацію про важкому стані Началової підтвердив її піар-агент Ганна Ісаєва.

"Стан Юлії оцінюється як важкий. Трагедія в родині. Ми всі хочемо, щоб вона швидше одужала. Ми всі про це молимося. Нам дуже важко", - сказала Ісаєва.

Нагадаємо, смерть Юлії Началовой: з'явилися нові подробиці трагедії. Батько артистки розповів, що всьому провиною стало послаблений стан організму.

Як повідомляв Знай. ua, померла Юлія Началова: після страшної хвороби і важкої боротьби. Співачка страждала від хронічної хвороби, яка нещодавно загострилася.

Знай. ua писав, що лікарі повідомили про стан відомої співачки Юлії Началовой: легені не справляються.