Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість позувала для популярного глянцю Cosmopolitan Ukraine у дуже відвертому вбранні. Так, артистка приміряла яскраву міні-спідницю кольору фуксії, маленький чорний ліф і величезний піджак, а шанувальники припустили, що Настя забрала верхній одяг у Потапа.

"@cosmopolitanukraine", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Це що, піджак Потапа!?))", "Піджак Потапу поверни😂", "Як завжди, оголена", "Очей не відвести, УЛЬОТ ЯКА ГАРНА🔥🔥🔥", "Настя, просто чудово виглядаєте! 🙌🏻Прекрасний образ, з легким натяком на стилістику ретро. Вам дуже до лиця! 😍😍", "Сексуальні ніжки)".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.