Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила вечірній кадр без макіяжу на тлі заходу сонця. Так, артистка позувала в облягаючих джинсах і сірій водолазці без ліфчика, однак шанувальники не побачили блиску в очах у Насті.

"#sunset", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери ж почали критикувати і переживати: "Настя де блиск в очах", "А що з обличчям?", "Втомилася?", "Стомлена Настуська...", "Без сліз не поглянеш...", "Сумні очі", "Який сумний шарпей. Бабулю покрутило...", "Блін, я думала вона худне... щось вона не дохудла".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довгу чорну сукню. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.