Український телеведучий і актор Сергій Притула активно гастролює зі своєю командою "Вар'яти" по Україні і дуже часто на концертах відбуваються різні кумедні випадки. Сергій в соціальній мережі поділився роликом, який демонструє всю гостинність господарів, а так само - високий рівень обслуговування.

До того, що туалету немає в гримерці команда давно звикла і їм не складає труднощів скористатися біотуалетом на вулиці. Але на останньому концерті їх вразило не тільки це, а ще й велична червона драбина, яка вела у вікно гримерки. Сергій з гумором поставився до ситуації і "дорога в небо" до концертної зали викликала щирий сміх артиста.

Сергій Притула

В коментарях шанувальники артиста оцінили такий вид прийому коміків:
"Червона драбина, це не просто так, це як червоний килим у Каннах", "А як мій улюблений Жожка потрапив в гримерку? Феї принесли? ", "А сходи на скотчі тримаються", "Чим вам не червона доріжка?", "У когось гумору ще більше, ніж у вас", "Ось вона, драбина слави", "Чого не поставити під сходами відро, щоб на нього ходити, навіщо цей "рівень складності", "Хлопці, всі знають, що ви любите займатися у тренажерному залі, от вам і поєднали "приємне" з "корисним"

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Проте, деякі не змогли розділити життєрадісності Притули:
"Піпець. Немає слів. Ганьба. Яке місто?", "Нас не здивувати...Україна..", " Вибачайте, ескалаторів немає! Тупайте ніжками!", "О боже!!! Хлопці а адже це не смішно! Сергійко ви і хлопці з цієї ситуації вийшли з гумором!", "А я от не знаю чи сміятися... Те, як Ви це розповідаєте - смішно, а за фактом ридати хочеться, особливо побувавши в гримерках за кордоном"

Нагадаємо, що подругу Притули офіційно внесли в список ворогів України

Раніше, Знай.ua повідомляв, що телеведучий шокував скандальними подробицями Нацвідбору.

Також, портал Знай.ua повідомляв, що Фреймут згадала, яку школу життя вона пройшла з Педаном і Притулою