Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже зворушливим фото маленького сина Гектора, який відправлявся вигулювати собачку Мусю. Так, артистка порадила прихильницям не намагатися змінити чоловіків і детально розписала, чому це просто неможливо.

"Жінки помилково вважають, що можуть змінити чоловіків. Омана. Я навіть свого дворічного сина змінити не можу. Ось народився Гектор з певним набором даних. Він мужик. Господар життя. В 2 роки господар будинку. Бере на себе відповідальність за всіх. Знає, що це його собаки і що це він з ними гуляє. Інші варіанти не можливі і не допустимі. З ним можна тільки домовитися, чітко пояснивши свою позицію. Значить, так: я пішла, але через 15 хвилин повернуся . Він подумає, зважить і відпустить. З таким поглядом, що тільки спробуй не повернися через 14 хвилин 30 секунд 😂
Власне, я про що? Про те, що потрібно приймати чоловіків такими, як вони є, а не брати мінівен, коли до божевілля любиш спортивні машини, в надії, що мінівен розгониш до 200 і буде тобі щастя.
Мені от здається, що не буде, а тобі?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "
Пупсик красивий 🙈❤️", "Солодкий пупсик 😍😍😍❤️❤️❤️", "В шкарпетках пішов гуляти ?)", "Боженьки !🙈😘😘😘 яке миле створіння🥰 чоловічок маленький 👍", "Взуйте дитя!", "Гектор ❤️".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.